Landsholdsforsvarer skifter til FCK
Lars Jacobsen trækker i den hvide FCK-trøje året ud. Foto: Lars Poulsen / POLFOTO
Den danske landsholdsspiller Lars Jacobsen har indgået en aftale med FCK, der løber året ud.

Den danske landsholdsforsvarer Lars Jacobsen skal resten af efteråret spille for FCK, der har huller i forsvaret efter Matthias Zankas skade. Det oplyser holdet i en pressemeddelse.

"Lars er en rigtig god spiller og vellidt i huset, og vi er meget glade for, at han vil hjælpe os efteråret ud," siger sportsdirektør i FCK Carsten V. Jensen.

"Efter Zankas skade er vi havnet i en vanskelig situation, men vi kan nu se frem mod efterårets tætte program, vel vidende at vi har den dækning, og det antal spillere vi ønsker i forsvarskæden," siger han.

I juni fandt Lars Jacobsen ud af, at han ikke ville få sin kontrakt med engelsk West Ham forlænget, og han er nu lettet over at have fundet et sted at spille videre.

"På trods af, at det har været tæt på flere gange, er det af forskellige årsager imidlertid ikke lykkedes," siger Lars Jacobsen om jagten på en ny arbejdsgiver.

"Jeg har i en stor del af tiden holdt formen ved lige her i min gamle klub, og jeg er glad for, at jeg nu også kan give en hånd med, samtidig med at jeg får mulighed for at holde kampformen ved lige, hvilket er vigtigt ikke mindst set i lyset af landsholdets altafgørende efterårsprogram, siger Lars Jacobsen, der også for FCK vil spille med nummer 2 på ryggen.