Landsholdet er meget bedre
De danske kvinder skuffede til EM i håndbold, men holdet har potentiale til meget mere, mener flere eksperter.

Danmarks dårlige EM bør blive en enlig svale. Det mener flere håndbold-eksperter, der mener, at Danmark kan få meget mere ud af spillerne fra verdens bedste liga.

»Danmark er bedre, end de har vist ved dette EM. Der er flere spillere, der spiller sammen i verdens bedste liga og i de store Champions League-kampe.« Det siger Ålborg DH?s træner, Christian Dalmose, til Jyllands-Posten. I samme avis bliver han bakket op af Bent Nyegaard, der mener, at Danmark har et mere rutineret hold, end den unge gennemsnitsalder antyder.

»Vi kan fremvise flere spillere, der har vundet både OL og Champions League. Derfor tillader jeg mig at kalde indsatsen for en skuffelse. Men det er en skuffelse, som forhåbentlig ikke kommer til at gentage sig,« mener Randers træner, Martin Albertsen,

»Jeg mener faktisk, at Danmark har et hamrende godt landshold, hvis spillerne bliver brugt rigtigt. Og der er mange unge på vej. Og hvor kunne Danmark godt have brugt Josephine Touray. Hun har noget af den vilje og kynisme, som Danmark kunne have brugt ved EM,« siger Martin Albertsen til Kunsport.dk.