Lampard nød at spille med belgisk komet
Chelseas nyindkøbte belgier Eden Hazard indtog Premier League med imponerende spil.

Chelseas nyerhvervelse Eden Hazard gjorde øjeblikkeligt indtryk i sin debut i Premier League, hvor han fuldstændig overstrålede alle andre på banen i London-klubbens 2-0-sejr over Wigan.

Efter 10 minutters spil havde belgieren sørget for holdets to mål med først en klog assist til Branislav Ivanovic efterfulgt af et gennembrud, der gav Champions League-vinderne straffespark.

Frank Lampard, der omsatte straffesparket til mål, er meget imponeret af sin nye holdkammerat.

- Han var fantastisk. Det er en ung alder at komme til Premier League i, lige meget hvor god en spiller, man er, siger Frank Lampard til Sky Sports.

- Han viste sin kvalitet med vendingen og afleveringen, der sendte Ivanovic igennem, og han viste god fart til at komme væk fra sin mand ved straffesparket. Han var fantastisk at spille med, siger Lampard.

Lige så begejstret er manager Roberto Di Matteo for, hvad han så fra Hazard, der i løbet af sommeren er kommet til fra franske Lille.

- Hazard var enestående, han producerede en masse kvalitet. Han var en stor trussel, og han var svær at dække op. Det var en fornøjelse at se ham, siger manageren til nyhedsbureauet AFP.

Den 21-årige offensivspiller blev i sidste sæson kåret til den mest værdifulde spiller i den franske liga.

Han scorede 20 ligamål i sæsonen for Lille, der blev nummer tre.

/ritzau/