Lær prins Henrik bedre at kende: Kom til foredrag
Prins Henrik har levet et utroligt liv, som du kan høre meget mere om til nyt foredrag. FOTO: Scanpix
I løbet af foråret vil der rundt om i landet være en række foredrag, som går helt tæt på prins Henrik. Her vil du kunne lære mere om, hvorfor han er, som han er.

I aften, mandag, er der premiere på en række foredrag om prins Henrik i Forum i København.

Det er foredragsholder Stig Ulrichsen, der har fået prins Henriks tilladelse til at fortælle om prinsens liv som kongelig, skriver Billed Bladet

- Jeg havde længe overvejet, om jeg skulle holde et foredrag om prinsegemalen, som jo har haft et utroligt spændende liv, og i mine øjne er en af de mest markante skikkelser i vores kongehus. Derfor spurgte jeg ham om han kunne være interesseret i, at jeg drog rundt og fortalte hans historie. Det fandt han heldigvis interessant, og derfor besluttede jeg, at prinsegemalen skulle være mit nye emne i 2016, siger Stig Ulrichsen om sit nye foredrag.

Fortæller små anekdoter om prinsen

Stig Ulrichsen fortæller, at han har brugt lang tid på at foreberede sig på sit nye foredrag, som især vil bygge på sjove og gode historier om prinsegemalens liv:

- Jeg har brugt et halvt år på at researche en masse om ham, og har snakket med et hav af mennesker, der er kommet med små anekdoter fra deres møder med ham. Prinsegemalen er jo et meget åbent og humoristisk menneske, der elsker at snakke med de mennesker som han møder på sin vej.

Er du interesseret i at lære prinsegemalen at kende fra en ny anden vinkel, kan du være heldig at få en plads et af disse steder i landet:

11 og 12/1 hos AOF i Farum
28/1 i Arena Midt i Kjellerup 
3/2 hos FOF i Randers 
8/2 i Skive, 9/2 i Vemmelev 
10/2 i Nysted 
10/2 i Dragør  
25/2 i Viborg
7/3 i Albertslund
8/3 i Solrød
29/3 i Korsør
31/3 i Sakskøbing
13/4 i Gentofte

Se også: