Lady Gaga går til filmen
Sangerinden Lady Gaga kommer til næste år i biograferne og har sin filmdebut i actionfilmen Machete Kills.

Næste år vil verden for første gang kunne opleve Lady Gaga på det store lærred i sin første rigtige filmrolle. Her skal hun nemlig spille La Chemeleón i filmen Machete Kills af Robert Rodriguez.

- Jeg er lige blevet færdig med at arbejde med Lady Gaga på Machete Kills - Hun sparkede SÅ MEGET RØV! I guder! Jeg er helt målløs! skriver instruktøren på Twitter.

Rodriguez afslører samtidig plakaten til action filmen, hvor Born This Way-sangerinden står som La Chameleón og i besiddelse af en rygende pistol.

Gaga bekræfter også nyheden selv, og skriver på Twitter:

- Ja, det er sandt! Jeg har debut som skuespillerinde i den fantastiske Machete Kills af Rodriguez. Jeg er så lykkelig! Optagelserne var for vilde!

På IMDb's hjemmeside får man også bekræftet, at Lady Gaga skal spille side om side med store skuespillere som Amber Heard, Sofia Vergara, Mel Gibson og Jessica Alba. Ydermere kan Charlie Sheen ses i rollen som Amerikas præsident i filmen.

Filmen, der er en efterfølger til filmen Machete, har omdrejningspunkt om actionmanden Machete, der kæmper sig vej gennem Mexico for at stoppe en våbenhandler fra at sælge våben til det ydre rum.

Tidligere har man kunnet se sangidolet i en mindre rolle i filmen Men in Black 3 og i et enkelt afsnit af kult-tegneserien The Simpsons. Dette bliver dog Lady Gagas første rigtige filmdebut.

/ritzau/