Lady Gaga forsvarer sin pels
Lady Gaga vil ikke undskylde, at hun går med pels. Ligesom hun ikke vil undskylde at iføre sig en pyton, strudsefjer, læder, lammeskind, alligatorskind og ikke mindst kød Foto: AP, POLFOTO, Matt Sayles
Sangerinden har modtaget massiv kritik, efter hun viste sig i pelsfrakke, men det rører hende ikke.

Lady Gaga gider ikke finde sig i, at andre vil bestemme, hvad tøj hun må gå i.

Hun svarer nu igen overfor aktivister og fans, som har haft riven ude efter hende, fordi hun har vist sig offentligt i flere pelsfrakker. Det skriver tmz.com.

Sangerinden har ellers tidligere i Ellen DeGeneres' tv-show lovet, at hun aldrig vil gå med pels.

- Jeg respekterer alle jeres følelser og meninger, og jeg vil altid støtte andres måde at leve deres liv på. Men jeg støtter ikke vold, overgreb eller barnlige korstog, siger Gaga i en officiel udtalelse.

"Born this way"-sangerindens udtalelse er især rettet mod en aktivist fra dyrevelfærdsgruppen PETA, som tidligere på året smed mel på Kim Kardashian, da hun viste sig iført pels.

- Alle aktivister kan godt spare deres mel og give det til de sultne børn i stedet. Kim Kardashian er fantastisk!, siger Lady Gaga.

Hun slår fast, at hun ikke vil lade sig kue af smædekampagner eller overgreb fra aktivisters side. Faktisk mener sangerinden, at aktivister, der handler ved at forgribe sig på pels, er barnlige og dobbeltmoralske.

- Jeg vil ikke undskylde for at gå med pels, når jeg heller ikke har undskyldt for at iføre mig skind fra en pyton, strudsefjer, læder, lammeskind, alligatorskind og ikke mindst kød, siger den feterede sangerinde.

via Listen To News