Lady Gaga angrebet med æg

En australier kastede æg efter sangerinden, da hun var færdig med en optræden på en natklub.
Lady Gaga er blevet bombarderet med æg under hendes PR-tur til Australien.
Lady Gaga er blevet bombarderet med æg under hendes PR-tur til Australien. Foto: Polfoto, AP, Nick Ansell

Hun har millioner af fans verden over, men onsdag kom popstjernen Lady Gaga ansigt til ansigt med en mand, som bestemt ikke er begejstret for poplærken.

I forbindelse med sit besøg i Australien gav sangerinden onsdag aften hemmelige shows rundt om på natklubber i byen Sydney.

Da hun efter en optræden var ved at forlade klubben The Arq, kæmpede en australsk mand sig gennem mængden af fans og bodyguards for at kaste masser af æg efter verdensstjernen. Det skriver radiostationen 2day.

Bygen af æg ramte dog ikke målet Lady Gaga, men billeder viser hendes hold og bodyguards, som "tog en kugle for hende" i form af æggeskaller og -blommer tværet ud over jakker, da de var på vej ind i en bil.

Den 25-årige sangerinde er ifølge hjemmesiden undercover.fm ikke den eneste popstjerne, der på det seneste er blevet udsat for et æggeangreb i landet 'down under'.

Teenagefænomenet Justin Bieber fik æg kastet på sig under en koncert i Sydney i april, ligesom den australske sanger Cody Simpson også er blevet udsat for flyvende æg.

Se billede efter æggeangrebet mod Lady Gaga HER.

Kilde: 2dayfm.com.au

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.