Lå og sov: Familiefar og 11-årige dreng angrebet og bidt af ræv
En ræv er blevet skudt og sendt til undersøgelse. Foto: Pexels
En ræv huserede på campingplads og angreb tilsyneladende både en familiefar og en dreng på 11 år.

Det sidste Brian Østergaard formentlig havde forestillet sig, da han og familien tog på campingtur til Esbjerg-egnen, var nok, at han skulle blive angrebet af en ræv.

Men mens familien fra den lille by Borbjerg ved Holstebro lå og sov i deres camplette angreb ræven.

- Jeg mærker, at der er et eller andet, der træder på mig, og jeg tror, det er min søn, der kommer ind til mig. Lige pludselig kan jeg bare mærke, at der er et eller andet, der bider mig i baghovedet hurtigt to gange, fortæller Brian Østergaard TV Midtvest.

Angrebet var så voldsomt, at Brian Østergaard kunne mærke blodet rende ned ad nakken, mens han fik fat i ræven og råbte til hustruen, at hun skulle åbne forteltet.

- Først tror vi, det er en hare, men den kan jo ikke bide sådan. Og så får vi tændt lyset og ser, at det er en ræv. Og da vi kaster den ud, lander den ved lyset fra en lygtepæl, så man tydeligt kan se, at den så helt skræmt ud, og den piskede bare hen ad grusvejen, fortæller hustruen Tina Østergaard.

Ræven var i situationen tilsyneladende så skræmt, at den tissede "ud over det hele", tilføjer Tina Østergaard.

Selvom det ifølge Naturstyrelsen vil være højst usædvanligt, hvis det viser sig at være en ræv der overfaldt Brian Østergaard, så var angrebet på Brian Østergaard formentlig ikke det eneste ræven stod bag.

Dagen før blev en 11-årig dreng bidt af et dyr. Og på campingpladsen var der i et par uger observeret en ræv, som tilsyneladende gik i skraldespandene.

Ræven er siden skudt og skal undersøges for skab.

Udover at blive bidt to gange i baghovedet, blev Brian Østergaard også bidt i den ene arm.

via Listen To News