Kvindelig US Open-dommer anholdt for drab
Den 70-årige Lois Goodman er op til US Open blevet anholdt, sigtet for at have dræbt sin mand med en kaffekop.

Amerikansk politi har anholdt den professionelle tennisdommer Lois Goodman, der skulle dømme ved det forestående US Open. Hun er anklaget for at have dræbt sin mand med en kaffekop, skriver New York Times onsdag.

Den 70-årige Goodman er sigtet for at have slået sin mand Alan Goodman ihjel i april og brugt en kaffekop som stik- og slagvåben. Hun blev anholdt på et hotel på Manhattan.

Politiet i Los Angeles har fortalt New York Times, at Goodman har fortalt efterforskere, at hendes mand døde, da han faldt ned ad trappen 17. april i deres hjem i Wooland Hills i Californien.

Men politiet fandt blod i soveværelset, på trappen og andre steder i huset med tegn på indbrud, hvilket fik politiet til at erklære dødsfaldet for et drab og til at udstede en arrestordre på Lois Goodman i sidste uge.

Politiet siger, at hun forsætligt bankede sin mand til døde med et kaffekrus, og i en erklæring hedder det, at hun også dolkede ham med kruset.

I sagsakterne, der er indgivet til en domstol i Los Angeles, hedder det, at hun "personligt har benyttet et dødbringende og farligt våben," nemlig en kaffekop.

US Open, der er årets sidste Grand Slam-turnering, indledes på Flushing Meadows på mandag.

/ritzau/AFP