Kvinde voldtaget i baggård under bytur i Slagelse
Under en bytur blev en 27-årig kvinde efter eget udsagn udsat for voldtægt bag et diskotek i Slagelse.
Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi efterlyser vidner til overgrebet og opfordrer personer, der mener at kunne bidrage til opklaringen, til at henvende sig til politiet.
Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi efterlyser vidner til overgrebet og opfordrer personer, der mener at kunne bidrage til opklaringen, til at henvende sig til politiet. Foto: Scanpix / model

Da en 27-årig kvinde tidligt søndag morgen vendte hjem fra en bytur i Slagelse, var det med en trist besked til sin kæreste.

- Hun fortæller ham, at hun har været udsat for et overgreb i byen. Det får vi at vide, og nu er vi i gang med at afhøre kvinden, siger vagtchef Søren Østervig fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi søndag formiddag til Ritzau.

Kvinden var i løbet af natten forbi flere barer i byen. Blandt andet Old Irish Pub og diskoteket Nattoget. Det formodede overgreb skal have fundet sted i gården bag diskoteket, der ligger på Gamle Torv.

- Vi er ved at undersøge det formodede gerningssted, siger Søren Østervig.

Politiet ved endnu ikke, hvornår overgrebet skal have fundet sted. Der er heller ikke noget signalement af gerningsmanden.

Vagtchefen understreger, at genafhøringen af kvinden muligvis vil bringe flere spor frem i sagen.

- Og så skal hun ind og kontrolleres på Rigshospitalets center for voldtægtsofre, siger han.

Overgrebet blev anmeldt kort før klokken halv seks søndag morgen.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi efterlyser vidner til overgrebet og opfordrer personer, der mener at kunne bidrage til opklaringen, til at henvende sig til politiet.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.