Kvinde og mand i blodig kamp med samuraisværd

En voldsom kamp har udspillet sig i en lejlighed i Brønshøj. Lejligheden er fyldt med blod efter vild kamp med knive og samuraisværd.
Det var her på Islevhusvej i Brønshøj den voldsomme kamp foregik. Hvorfor en mand og en kvinde endte med at angribe hinanden med knive og et sværd, ved politiet ikke.
Det var her på Islevhusvej i Brønshøj den voldsomme kamp foregik. Hvorfor en mand og en kvinde endte med at angribe hinanden med knive og et sværd, ved politiet ikke. Foto: Google Maps

Det endte helt galt, da en 24-årig mand fra Brønshøj ringede efter en 28-årig prostitueret kvinde.

Et skænderi udviklede sig voldsomt og endte i en blodig kamp, der har sendte begge personer på hospitalet.

Ifølge efterforskningsleder ved Københavns Politi, Gunnar Nørager, mødte der politiet et skræmmende syn, da de ankom til lejligheden i Brønshøj.

"Da vi ankommer, ser vi en nøgen mand, der står nede på gaden. Han har snitsår på kroppen. Oppe i førstesalslejligheden sidder en nøgen kvinde, der også har skader på kroppen," siger Gunnar Nørager til Newspaq.

Det er borgere i området, der har ringet til politiet, og det har været et særdeles blodigt opgør.

"Der er blod overalt i lejligheden. Vi formoder, at der er brugt et samuraisværd og knive i slagsmålet. Kvinden er meget ilde tilredt og ligger lige nu på operationsbordet," forklarer efterforskningslederen.

Hvorfor manden og kvinden endte i et voldsomt opgør, ved politiet ikke, da begge er så hårdt medtaget, at de ikke er blevet afhørt endnu. Men politiet mener, at kvinden er ankommet til lejligheden på bestilling som prostitueret.

De er nu begge blevet sigtet for at ville slå hinanden ihjel.

"Vi er stadig ikke helt klar over, hvad der er sket, så vi har valgt at sigte dem begge for overtrædelse af loven. De bliver sigtet for drabsforsøg, oplyser den centrale efterforskningsleder ved Københavns Politi, Gunnar Nørager," overfor ekstrabladet.dk.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.