Kvinde bestod køreprøve efter 23 år
Efter 23 år med køretimer bestod en 42-årig engelsk kvinde endelig køreprøven. Nu skriver hun en bog om sine oplevelser.

En 42-årig kvinde fra Devon i det sydlige England har bestået køreprøven efter 23 år. Nu har hun udgivet en bog om de uendeligt mange køretimer og sin lange rejse mod det forjættede dokument.

Det skriver BBC, der tidligere på ugen bragte et interview med den 42-årige Maria McCarthy, som har skrevet bogen »The Girls’ guide to Losing Your L-Plates«. Titlen refererer til nummerpladerne med bogstavet »L«, der i Storbritannien svarer til det danske »Skolevogn«.

»Da jeg begyndte at tage køretimer, hadede jeg det fra første sekund. Jeg har altid været god til det boglige, men jeg vidste, at jeg ikke havde noget naturligt talent for at køre bil,« fortæller Maria McCarthy, der tidligere har arbejdet som nødhjælpsarbejder i Rumænien.

»Jeg har set mange frygtelige ting i Rumænien, men at gå til køreprøve var klart det mest nervepirrende, jeg nogensinde har prøvet,« siger hun til BBC.

Efter omkring 250 intense køretimer lykkedes det endelig for Maria McCarthy at bestå køreprøven for omkring to år siden, og hun har netop overrakt et eksemplar af sin nye bog til den hårdt prøvede kørelærer.