Kurs mod fjerne kyster: Theis mistede en del af sin finger
Her er Theis i den orange t-shirt med hele sin familie. FOTO:Theis Midé Erichsen/TV2
Theis fra "Kurs mod fjerne kyster" elsker at rode med mekanik, og den interesse betyder, at han en gang var tæt på at miste sin finger.

Den tredje sæson af "Kurs mod fjerne kyster" er skudt i gang.

Da det første afsnit i går, tirsdag, blev vist, kunne vi følge drengene Emil og Theis, der satte skibet Havana i stand sammen med deres far, Mikkel Beha, på Thaiti.

Når den yngste af de to drenge, Theis, ikke lige pudser og skrubber på skibet, er hans store interesse mekanik. Han kan faktisk slet ikke holde sig fra det, fortæller hans mor, Marian, ifølge tv2.dk

- Theis har aldrig kunnet smide noget ud i hele sit liv. Det er meget typisk for Theis, og så elsker han jo at skrue på ting, fortæller Mairan Midé Andersen i programmet "Kurs mod fjerne kyster - Ekstra".

Dengang det nær gik helt galt

Drengenes mor fortæller, at Theis faktisk en gang mistede en del af sin finger, fordi han ikke kunne lade være med at rode med mekanikken.

Marian og Theis var alene hjemme, og pludselig får Theis sin finger i klemme i et svinghjul på en motor, han går og arbejder med.

Den yderste del af pegefingeren bliver skåret af.

Theis mor skynder sig at pakke fingerentippen og hånden ind, og så kører de to ellers en tur på skadestuen, hvor det bliver tydeligt, at fingren er slem tilredt:

- Altså den hang og daskede i lidt hud, siger Marian Midé Andersen.

Heldigvis fik en læge lappet Theis sammen igen, og han har, som vi kan se i "Kurs mod fjerne kyster" ikke mistet modet til at rode med ting og sager.