Kultkok skal være med i Vild med dans: Glæder sig til stramt tøj
Pia Kjærsgaard klippede snoren, da Umut Sakarya åbnede sin grillbar "Grisen" på Nørrebro. Menuen står på flæskestegssandwich, og lokalet er indrettet med både strippersang og billeder af en brølende kronhjort. Nu skifter kokken spor og kaster sig ud på de bonede gulve. (Arkivfoto) (Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix)
Umut Sakarya er seneste tilføjelse til deltagerlisten i årets udgave af "Vild med dans".

De fleste kender den tyrkiske kok Umut Sakarya fra DR3-programmet "Tyrkersvin", hvor man kan følge den 28-årige koks kamp for at skabe et flæskeimperium.

Til efteråret optræder han i en noget anderledes rolle, når han går på gulvet i "Vild med dans", skriver TV2. Og Umut Sakarya danser for at vinde.

- Jeg elsker at danse. Jeg går op i det, men jeg har aldrig gjort noget ved det, siger han til TV2.

Kokken, der sammen med sangeren René Dif vandt madlavningsprogrammet "Masterchef" i 2015, har som lille prøvet kræfter med russisk folkedans, men derudover begrænser hans evner sig til dans på en sofa med champagne i hånden, fortæller han.

Han glæder sig i særdeleshed til at prøve kræfter med de latinamerikanske danse.

- Det, tror jeg, vil være lige mig. Det er stramt tøj, og det er lidt mandigt. Så klapper man med hænderne, og der skal være flammer og alt muligt, siger han.

Foruden Umut Sakarya er skuespiller Neel Rønholt, bokser Mikkel Kessler, bordtennisspiller Michael Maze, iværksætter Birgit Aaby, model Oscar Bjerrehuus og sangerinde Coco O. med i årets udgave af "Vild med dans".

/ritzau/

Af Stine Eskildsen, Ritzau Fokus
via Listen To News