Kronprinsen om Wozniacki: Hun er en flot pige
Kronprinsen er begejstret for Caroline. FOTO: Scanpix
Frederik er vild med Caroline Wozniacki, og synes, hun er det helt rigtige valg til at være fanebærer ved OL i Rio 2016.

Selvom kronprinsen er godt gift med Mary, kan han godt nyde synet af en smuk kvinde, og det kommer han til ved OL i Rio, hvor tennisspilleren Caroline Wozniacki skal bære de danske faner.

Det er et rigtig godt valg, at det bliver hele Danmarks tennis-darling, som står for den tjans, mener kronprins Frederik:

- Det er et fremragende valg med Caroline Wozniacki. Hun er en flot pige og den bedste OL-ambassadør, vi har lige nu. Tennis er en stor sport på verdensplan, og så gør det jo ikke noget, at Caroline også er en rigtig god veninde til tennisstjernen Serena Williams, siger kronprinsen til HER&NU

Der skal vindes guld

Det skader altså ikke vores lille lands omdømme, at vi har en tennisspiller, som er ekstrem gode veninder med dronningen af tennis, Serena Williams.

Frederik er medlem af den internationale olympiske komité, og han vil selvfølgelig være til stede, når de danske sportsfolk skal ud og kæmpe om guldet.

Ja, faktisk regner Frederik med, at der kommer et par sejre i hus, og det er noget af det, han glæder sig mest til:

-  At opleve kampene for guld til Danmark - det glæder jeg mig virkelig meget til, siger Frederik til HER&NU.