Krøldrup og Jørgensen med i Fiorentina-sejr
Per Krøldrup var på banen i samtlige 90 minutter, mens Martin Jørgensen måtte nøjes med de sidste 25, da Fiorentina vandt 2-0 over Cagliari. I toppen af tabellen fik Inter den 10. sejr i træk.

Per Krøldrup spillede hele kampen i Fiorentinas forsvar, mens landsmanden Martin Jørgensen fik de sidste 25 minutter på banen, da de lilla fra Firenze vandt 2-0 på udebane mod Cagliari.
Som så ofte før var det den store italienske landsholdsangriber, Luca Toni, der blev noteret for Fiorentinas mål. Efter en halv time gjorde han det til 1-0, og et kvarter før tid fordoblede han målscoren.
Med sejren kravler Fiorentina helt op i hælene på netop Cagliari, der før denne spillerunde lå på 13 pladsen med 16 point, mens danskerklubben nu har 15.
I den anden ende af tabellen fik det suveræne tophold Inter den 10. sejr i træk, da det blev til en 2-0 sejr på udebane mod Lazio, på trods af at Zlatan Ibrahomivic fik det røde kort i slutningen af første halvleg. Inter har dermed ikke sat point til siden den 22. oktober, da det blev 0-0 mod Udinese. Milano-klubben ligner et meget seriøst bud på en italiensk mester.