Kreativ bogføring i Milan og Inter
De to italienske topklubber Milan og Inter undersøges nu for kreativ bogføring i forbindelse med spillerhandler.

De italienske fodboldklubber har tilsyneladende lidt svært ved at holde sig på den rigtige side af loven. Flere af klubberne i Serie A blev forud for denne sæson idømt minuspoint efter at have fusket sig til bestemte dommere i bestemte kampe. Milan var en af de klubber, der blev dømt, og nu er den tilsyneladende gal igen. Sammen med Inter, som fører i den samlede stilling i Serie A, undersøges de to klubber nu for kreativ bogføring i forbindelse med spillerhandler.

Den offentlige anklager i Milano vil i den kommende tid undersøge Inters præsident Massimo Moratti og Milans vicepræsident Adriano Galliani, der er mistænkt for at have fiflet med klubbernes regnskaber. De to klub-direktører skal ifølge anklagerne have opgivet højere priser, end klubberne egentlig har betalt i forbindelse med flere spillerhandler.

Undersøgelsen har blandt andet resulteret i, at den offentlige anklager har stillet spørgsmålstegn ved, om Inter overhovedet havde været i stand til at klare de økonomiske krav, der er til at spille i Serie A, i forrige sæson, hvis klubben ikke havde snydt med regnskaberne.

Efter endt undersøgelse vil den offentlige anklager aflevere sine beviser til det italienske fodboldforbund, som så skal beslutte, om der skal rejses sag mod de to klubber.

Både Inter og Milan har benægtet alle beskyldninger om kreativ bogførelse.