Kort fornøjelse: Riising færdig på skærmen
Drengedrømmen om eget late night talkshow er bristet for Jacob Riising. (Foto: Scanpix)
På trods af store navne og sjove historier, bliver Jacob Riisings talkshow lagt i graven kort tid efter premieren

Talkshowet ”Riising Late Night”, der havde premiere på Kanal 5 i oktober, bliver allerede skrottet. Det skriver HER&NU.

Den populære tv-vært Jacob Riising flyttede til Kanal 5 efter fyringen fra Danmarks Radio sidste år. Og kunne jublende i begyndelsen af efteråret fortælle, at hans drengedrøm var gået i opfyldelse med talkshowet ”Riising Late Night”.

- Det er genialt. At få sit eget late night talkshow er en drengedrøm, der går i opfyldelse for mig. Det er ligesom at få sin egen baby, som man kan pusle om og præge, sagde Jacob Riising til Ekstra Bladet.

Seerne stod af

Nu er drengedrømmen dog blevet til et mareridt, efter at Discovery Networks har besluttet at tage livet af Riisings baby.

Ifølge ugebladet, er det svigtende seertal, der skubber programmet ud af sendefladen. Men kanalens pressechef Lena Bøgild Willard har en mere diplomatisk forklaring:

- Vi har været utroligt glade for ”Riising Late Night” på Kanal 5. På sin helt egen humoristiske og charmerende facon har Jacob Riising en unik evne til både at komme tæt på sine gæster i studiet og samtidig nå helt ud til seerne hjemme i stuerne. I foråret har vi dog en masse spændende ting på programmet, hvilket også betyder, at seerne må undvære ”Riising Late Night”, forklarer pressechefen til HER&NU.

På trods af, at det er lykkedes Riising at lokke kendte som Mick Øgendahl, Sofie Linde, Medina, L.O.C, Cecilie Beck og en række andre prominente gæster i studiet og afslører sjove historier fra deres liv, bliver det altså ikke til mere end de 24 programmer, der allerede er planlagt.

via Listen To News