Tidligere DR-profil får nyt job: Flytter til Palæstina
Jeppe Nybroe skal være kommunikationschef i Det Danske Hus i Palæstina. Foto: Ritzau Scanpix/arkiv
Den tidligere tv-vært Jeppe Nybroe har fået nyt job.

Jeppe Nybroe kan skrive et nyt job på cv'et.

Den tidligere nyhedsvært er ny kommunikationschef i Det Danske Hus i Palæstina. Det skriver han selv i et opslag på Facebook.

Jeppe Nybroe har tidligere været på DR, hvor han blandt andet var vært på TV Avisen. Han måtte dog forlade jobbet i 2007, da han blev beskyldt for manipulation. I et tv-indslag lod han det fremstå som om, han fulgte de danske tropper ud af Irak. I virkeligheden viste tv-billederne danske soldater på vej ind i landet. Efterfølgende fik han job på blandt andet Nyhedsavisen og TV2 Øst, hvor han kom tilbage i værtsrollen. 

I 2014 blev Jeppe Nybroe holdt 28 dage som gidsel i et fangehul i Libanon tæt ved den syriske grænse. Det har han beskrevet i bogen 'Kidnappet: I islamisternes fangehul'.

Om det nye job i Palæstina siger Jeppe Nybroe i en pressemeddelelse bragt på Altinget:

- Det Danske Hus i Palæstina arbejder med at skabe bedre dialog og forståelse, det synes jeg er en meget fornem mission i en ofte urolig og ustabil region, så det er både en ære og en fantastisk udfordring at være en del af vores professionelle hold af palæstinensiske og danske ansatte såvel som samarbejdspartnere, siger Jeppe Nybroe.