Kontroversiel politiker: Jeg tænder på begge køn
Pernille Vermund kan godt tænke "Wauw, der er en lækker kvinde her". Foto: Niels Ahlmann Olesen/Scanpix/arkiv
I radioprogrammet "Min lille Hassan" på Radio24syv åbner Nye Borgerliges leder, Pernille Vermund, op omkring sex og kærlighed.

Pernille Vermund, lederen og stifteren af partiet Nye Borgerlige, har tidligere åbent fortalt om sit forliste ægteskab, og kaldt det et nederlag i forhold til sine tre sønner.

Nu åbner hun endnu mere op og fortæller i Radio24syv-programmet "Min lille Hassan" et par artige sandheder om sin seksualitet.

Således fortæller hun ifølge Se og Hør værten Hassan Preisler, at hun tænder på god humor og passionerede mænd. At hun tænder, når hun kan mærke, at der er en gnist:

- Når jeg møder mennesker med sådan en gnist, så gør det noget godt ved mig. Det gør det også, hvis jeg møder en kvinde. Ikke at det tænder mig, men det der med at møde et menneske, der er passioneret.

Tænder du på kvinder?, spørger Hassan Preisler:

- Det kan jeg faktisk godt gøre. Jeg kan godt se en kvinde og tænke "Wauw, der er en lækker kvinde her".

Pernille Vermund sætter desuden ord på forbindelsen mellem kærlighed og sex, og fortæller, at hun har svært ved at tænde på en, som bare er blevet en rigtig god ven.

Artiklen fortsætter under billedet ...Pernille Vermund og kæresten Lars Tvede fotograferet i november sidste år. Foto: Nils Meilvang/Scanpix/arkiv

Pernille Vermund, som lyder det fulde navn Ann Pernille Vermund Gere, er udover sit politiske virke også ejer af arkitektfirmaet Vermund+gere arkitekter i Snekkersten.

Hun danner i dag par med milliardæren, serieiværksætteren og forfatteren Lars Tvede, som er bosat i Schweiz.