Konservativ indflydelse

Konservative har ingen planer om at træde ud af regeringen. Vi bliver, så længe vi får vores politik gennemført, så enkelt er det.
Vi er stolte over de resultater, vi har opnået de seneste fem år, hvor vi har samarbejdet med Venstre og fået støtte fra DF. Danskerne kan godt mærke, det går bedre. Dansk økonomi er den stærkeste i Europa. Aldrig før har der været så mange i beskæftigelse. Familierne har nu mere end 1.000 kroner ekstra om måneden på grund af de skattelettelser, vi pressede igennem.
Vi har løftet kvaliteten i folkeskolen, gymnasierne og på forskningsområdet. Vi har skabt mere tryghed i familierne gennem højere straffe, og der er sikret en fair og fast styring i udlændingepolitikken.
Velfærdsområdet har fået tilført 30 milliarder kroner. Penge, der er gået til at hæve kvaliteten på børne-, unge- og ældreområdet.
I onsdags blev Lars Barfoed væltet som familieminister.
Vi konservative finder beslutningen usaglig og urimelig. Der er gået skår i samarbejdet med DF, det lægger vi ikke skjul på.
Det får os ikke til at trække os ud af regeringen. For hvad er alternativet til VK?
En slap rets- og udlændingepolitik, stigende boligskatter og hul i statskassen, så arbejdsløsheden igen begynder at stige. Det modsatte af, hvad De Konservative står for.