Konservativ hænger islam-kritikere ud som nazister
Den konservative lokalpolitiker Safia Aoude fremstiller to fremtrædende islam-debattører med hagekors.

Et fotomanipuleret billede af to danske islamkritikere med hagekors og et portræt af Joseph Goebbels i baggrunden.

Sådan ser en del af indholdet ud på hjemmesiden for det konservative bestyrelsesmedlem i København Safia Aoude. Hjemmesiden, hvor hun også beskæftiger sig med holocaustbenægtelse, giver nu anledning til, at de konservative vil ekskludere hende af partiet.

På billedet har den hollandske islam-kritiker Ayaan Hirsi Ali desuden fået sløret øjnene som et spøgelse.

Safia Aoude siger dog til Nyhedsavisen, at hun ikke beskylder personerne på billederne for at være nazister.

”De er nationalsocialister, og de spreder nationalsocialistiske tanker, hvor de kan komme til det.”

Hvad er forskellen på nazister og nationalsocialister?

”Ja, det ved jeg ikke. Nationalsocialister er socialistiske i tankegangen om, at folk skal være ens, og at minoriteter skal gøre, som majoriteten siger. De er nationalistiske på den måde, at det handler om Danmark for enhver pris, og så skal alle andre mennesker svines og trækkes igennem sølet,” siger Safia Aoude.

Det kvindelige medlem af de Konservative underviser unge i historie og samfundsfag på den arabiske privatskole DIA i København og er desuden bestyrelsesmedlem i Muslimer i Dialog. 

”Det er fuldstændig forrykt. Hun har en strategi med at klassificere enhver politisk modstander med nazister. Desuden bruger hun homoseksualitet som et skældsord,” siger Helle Merete Brix, som på hjemmesiden bliver omtalt som en ’lesbisk skribent.’

Safia Aoude beskylder også Dansk Folkeparti for at være nationalsocialister.

Link til holocaust-benægter

Samtidig med beskyldningerne sidestiller hun argumenter fra holocaustbenægtere med de historiske påvisninger af jødeudryddelserne i Europa.

På sin engelsksprogede hjemmeside safiaaoude.blogspot.com skriver hun:

”Nogle historikere hævder, at Zyklon B blev brugt til at udslette fanger i koncentrationslejrene, mens revisionisterne hævder, at det blev brugt til at desinficere lejrene for lus og gnavere,” og linker til holocaustbenægteren David Irvings hjemmeside.

Safia Aoude understreger, at hun ikke selv er holocaustbenægter, og at hun mener, at det er vigtigt at kende til holocaust-benægtere. Hun afviser dog, at hun sidestiller de to sider som lige gyldige.

”Hvis du gør dig den ulejlighed at læse to linier ned, så vil det gå op for dig, hvad jeg mener om Zyklon B-gas. Jeg skriver netop, at det er helt utroligt, at man stadig kan købe den slags stads. Implicit at det er utroligt, når det er blevet brugt til de her ting.”

Du siger, at historikere hævder en ting og revisionister noget andet – Det er en sidestilling.

”Ja. Jamen, det er det da, for det er det, revisionister gør. Det er jo derfor, jeg skriver, at det er uhyrligt, at man stadig kan købe det der stads,” siger Safia Aoude, der ikke selv nævner ordet holocaust i forbindelse med besøget på Frihedsmuseet.

Nu vil de Konservative i København have hende ekskluderet.

”Safia Aoudes holdninger er helt uforenelige med et medlemskab af Det Konservative Folkeparti. Jeg vil øjeblikkeligt tage skridt til, at hun ekskluderes af partiet,” siger Anders Frandsen, næstformand i 1. kreds i København.

Safia Aoude er desuden med i bogen Nye Stemmer, der er udgivet af Berlingske Tidende og forlaget Gyldendal. Her er en række indvandrerforfattere samlet for at give etniske børn og unge ’nogle litterære pejlemærker og forbilleder.’