Dronningens familie vil diskutere hendes liv på tv
Dronning Elizabeth kan fejre sin 90 års fødselsdag til april, og det går ikke ubemærket hen i det britiske kongerige. Foto: Matt Dunham/AP
Den royale britiske familie stiller op til en dokumentarudsendelse i anledning af dronning Elizabeths 90-års fødselsdag.

Den britiske dronning skal hyldes og diskuteres i anledning af sin 90-års fødselsdag til april. Og det kommer blandt andet til at ske i et tv-program, hvor hendes royale familie tager bladet fra munden, skriver BBC.

- Vi har været så heldige, at en lang række medlemmer af den royale familie deltager i denne historiske milepæl i dronningens liv, siger Nick Kent, som er producer på den to timer lange dokumentarudsendelse ifølge BBC.

Dokumentarprogrammet sendes på ITV og har fået arbejdstitlen "The Queen at Ninety". Blandt deltagerne er prins Charles og det royale par hertuginde Kate og prins William af Cambridge.

Tv-udsendelsen bliver også hertuginde Kates første solointerview på tv. Hertuginden har ikke stillet op til tv-interview, siden hun og prins William annoncerede deres forlovelse.

- Det er en bemærkelsesværdig historie om et ekstraordinært liv, som på mange måder repræsenterer de skift, vi også har set hos nationen, siger Nick Kent om den kommende dokumentar.

Dronning Elizabeth fylder 90 år 21. april, og fejringen af den britiske dronning kommer både til at finde sted på dagen samt ved en officiel fejring til juni.

Dokumentarudsendelsen med de prominente royale deltagere bliver vist på britiske ITV til foråret.

/ritzau/FOKUS
via Listen To News