Kongelig brøler: Fortalte om sexliv
Märtha Louises kæreste Durek Verrett fortalta, at de knalder ofte og meget længe. (Foto: Scanpix)
Den norske prinsesse Märtha Louises kæreste gik alt for langt i en podcast, hvor han detaljeret beskrev sit sexliv.

Prinsesse Märtha Louises kæreste, den selvudråbte shaman Durek Verrett, har gang på gang vakt opsigt, siden deres forhold kom frem i foråret. Blandt andet, da han sagde, at han kunne kurere kræft. Men denne gang har han muligvis overgået sig selv.

Duret Verrett udsender podcasten ”Ancient wisdom today” (Antikkens visdom i dag red.), hvor han taler om forskellige spirituelle emner. Men for nylig blev den 44-årige guru lidt for grebet af stemningen, da han ivrigt indviede sine lyttere i sit sexliv.

Sex i timevis

Det går angiveligt ganske vildt, tit og ikke mindst længe for sig, når shamanen og hans kæreste folder sig ud på lagnerne.

– Nogle gange har jeg sex tre til fire gange om dagen, og min kæreste spørger altid ”skal du komme?” Og jeg svarer ”nej, men jeg vil give dig så mange orgasmer, som du vil. Vi kan holde et par timer, hvis du vil. Jeg er ligeglad, men kommer ikke ”. Bagefter mediterer jeg og strækker mig, sagde han i podcasten ifølge mediet Svensk Dam.

Fjernet

Noget tyder dog på, at Durek Verrett hurtigt fandt ud af, at det ikke er hverdagskost at kongelige fortæller om så private detaljer som deres sexliv. Derfor  er det meget omdiskuterede afsnit af podcasten nu blevet fjernet.

via Listen To News