Kongehuset undsiger prinsessens kæreste
Durek Verrette har ikke haft særlig meget succes med at vinde nordmændenes gunst. Märtha Louises har han dog endnu. (Foto: Scanpix)
Märtha Louises kontroversielle kæreste har trådt i spinaten – igen

Som en elefant i en glasbutik. Sådan beskriver man bedst den norske prinsesse Märtha Louises kæreste, Durek Verrettes indtog i kongelig etikette. Gang på gang skyder han helt ved siden af, når han prøver at gebærde sig, som det forventes af et medlem af en kongelig familie.

Denne gang, har han kvajet sig så meget, at det norske kongehus har valgt decideret at undsige ham. Det skete efter han på et pressemøde med to forskellige norske medier sagde, at kongehuset gav ham råd og vejledning.

Egentlig var han på charmeoffensiv for sin nye bog med originaltitlen ”Spirit Hacking”, som blev trukket tilbage fra udgivelse på et forlag i Norge, da det kom frem, at han i bogen skrev, at børn får kræft fordi de er ulykkelige.

Ked af det

På charmeoffensiven lagde han ud med at fortælle, at han føler sig misforstået af pressen, der ikke har holdt sig tilbage fra at skrive, når han er kommet på kant med den kongelige etikette.

– Jeg er ked af de ting, jeg har gjort, og jeg håber, at folk forstår, at det ikke er nemt - og jeg vil sandsynligvis ødelægge det igen. For jeg er menneskelig og ikke perfekt. Men på samme tid ... Giv mig noget plads. Alt dette er nyt for mig, sagde han til VG.

Kort efter kastede han sig ud i en historie om, hvordan svigerfamilien guider ham, når han er på afveje.

– Åh, de giver mig altid råd og vejledning, når jeg laver fejl, sagde han.

Afviser støtte

Det fik dog det norske hof til at gå ud og undsige prinsessens kæreste.

– Det kongelige hof har ikke brugt nogle ressourcer på at guide eller på anden måde støtte Verrett, fastslår kongehusets kommunikationschef Guri Varpe overfor VG.

På trods af undsigelsen er det nu planen, at den selvnævnte shamans bog alligevel udkommer på norsk – men på et andet forlag. Det sker dog først, når de kontroversielle udtalelser om børn og kræft er blevet omskrevet.

via Listen To News