Kongehuset sender personlig fars dag-hilsen
Prins William blev far for første gang, da prins George kom til verden den 22. juli 2013. Foto: Chris Wattie/Reuters
Det britiske kongehus fejrede fars dag med to fotografier af royale medlemmer på det sociale medie Twitter.

I weekenden blev en helt særlig person fejret i store dele af verden, da det søndag den 18. juni var international fars dag.

Dagen blev også fejret blandt de royale, og det britiske kongehus udsendte en personlig fars dag-hilsen på det sociale medie Twitter.

I dagens anledning delte kongehuset to private fotografier af flere af kongehusets mandlige familiemedlemmer efterfulgt af en kort tekst.

- Glædelig fars dag. Ønsker alle fædrene derude en meget glad dag, skrev kongehuset til billedet.

Det første billede er en del år gammelt, og det viser prins Charles, der står med sine sønner, prins William og prins Harry, på hver sin side.

De royale familiemedlemmer smiler alle på billedet, hvor de står midt på en grøn mark og læner sig op ad hver deres hyrdestav.

I samme opdatering har hoffet også delt et nyere billede, der viser kærligheden mellem far og søn. På billedet krammer prins William sin søn, prins George, mens han bærer den lille royale purk i sin favn.

Mere end 11.000 har tilkendegivet, at de synes godt om den royale opdatering, mens kommentarerne også er strømmet ind til de private billeder.

Den 2. maj 2015 blev prins William far til barn nummer to, da hans hustru, hertuginde Kate, fødte en datter, som fik navnet prinsesse Charlotte.

I Danmark fejres fars dag allerede den 5. juni, mens dagen flere steder i verden først fejres den 18. juni.

Se billederne og opdateringen her:

https://twitter.com/KensingtonRoyal/status/876371560965312512?ref_src=twsrc%5Etfw & ref_url=http%3A%2F%2Fwww.telegraph.co.uk%2Fnews%2F2017%2F06%2F18%2Fprince-wales-princes-william-harry-tweet-personal-photographs%2F

/ritzau/FOKUS