Kongehuset: Behandling af Henrik trækker ud

Prins Henrik skal forblive i et stykke tid endnu, lyder det fra Kongehuset mandag. De forventer, at han bliver udskrevet i denne uge.
Prins Henrik skal forblive på hospitalet på ubestemt tid, lyder det fra Kongehuset mandag.
Prins Henrik skal forblive på hospitalet på ubestemt tid, lyder det fra Kongehuset mandag. Foto: Sarah Christine Nørgaard/Scanpix/arkiv

Det tager åbenbart længere tid end først antaget at få prins Henrik på højkant igen.

Den 83-årige prins er således stadig indlagt på Skejby Sygehus, hvor han får behandling for infektion i benet.

Det oplyser Kongehuset mandag til TV2.

- Jeg kan oplyse, at H.K.H prins Henrik fortsat er indlagt og forventes udskrevet i løbet af denne uge, fortæller Kongehusets kommunikationsmedarbejder Christian Meyer.

Prins Henrik blev indlagt på Aarhus Universitetshospital torsdag, og først forlød det, at han ville blive udskrevet lørdag. Men den plan blev ændret, da han måtte overføres til Skejby Sygehus. 

Indlæggelsen har betydet, at den pensionerede prins har måttet droppe mange af de sommerplaner, han har haft med familien. Søndag stillede den kongelige familie med dronning Margrethe i spidsen op til den årlige sommerfotografering på Gråsten Slot.

Til den belgiske tv-station RTL udtalte dronningen i marts, at hendes mand er ved at komme op i årene.

- Vi laver mange ting sammen, men vi har også aktiviteter hver for sig. Min mand er ved at være gammel – det er vi begge – så han tager deltager ikke i så mange aktiviteter, som han gjorde førhen, sagde dronningen.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.