Komiker tilbage på overvægt
Her er Henrik Bruhn i blot i halvfedt format. Foto: PRfoto
Ville eksperimentere med overvægt via seks måder at tage på - udover den måde han først var blevet af tyk af. Eksperimentet lykkes.

Comedy-kuren lettede ham for 100 kilo, men nu er 35 af dem vendt retur. Komikeren Henrik Bruhn er blevet fed igen.

Han besluttede sig nemlig for et nyt eksperiment: Bruhn ville tage på igen via forskellige typer af overvægt, som han havde læst sig frem til for at forstå, hvorfor folk bliver fede. Kiloene skulle kun sidde der for en stund.

"Mange af dem, der er er fede, er ikke villige til at holde op med at spise slik og sukker. Det spiste jeg aldrig selv. Jeg spiste bare for meget og for fedt," forklarer Henrik Bruhn om grunden til sit nye opfedningsprojekt. Sukkerspiseriet var bare en af de seks typer fedme, han ville afprøve.

Da han skulle tilbage på kuren for at tabe kiloene igen, begyndte han at bruge undskylde for sig selv, så de 35 nye kilo blev siddende.

"Under Comedy Kuren havde jeg jo en grund til at komme i gang. Jeg vidste, at der dukkede et tv-hold op, og jeg kunne ligesom ikke gemme mig. Jeg var tvunget ud i det. Men her var det ligesom om, jeg hele tiden kunne vente til i morgen," siger Henrik Bruhn i forhold til at skulle tabe de ankomne 35 kilo, som eksperimentet udløste.

Kilde: B.T.