Kollega: Golding rammer alt i OL-finalen
Anders Golding er i OL-finalen, og skal man tro den anden danske OL-skytte, så ender det med dansk medalje.

Den første danske OL-medalje i London er snublende nær. Det mener skeetskytten Jesper Hansen i hvert fald kort før, landsholdskollegaen Anders Golding skal ud i den afgørende runde om medaljer.

- Han er fandeme godt skydende. Han er dybt koncentreret, og han skyder en 25'er i finalen, det er jeg slet ikke i tvivl om. Det er i hvert fald nok til sølvmedalje, siger Jesper Hansen.

Han mener, at tirsdagens gode vejrforhold taler for, at danskeren kan gå en fejlfri runde og forsvare den andenplads, han ligger på lige nu.

- Solen er væk, og der er mørke skyer bagved, og så er duerne nemme at se. Samtidig er der næsten ingen vind, og det gør det meget nemmere at ramme duerne i forhold til i går, siger Jesper Hansen.

Selv måtte han nøjes med en score på 113, hvilket rakte til en 26.-plads af de 36 deltagere. I sidste runde blev det kun til en 21'er efter blandt andet at have skudt tre forbiere på stribe.

- Det var noget lort. Jeg ville gerne have lukket godt af med en 25'er. Jeg skød godt til træning, men så forsvandt det bare. Og det blev bare værre og værre.

- På grund af vejret fik vi kun én træningsrunde i stedet for de sædvanlige tre, og derfor var der nogle ting, jeg ikke fik rettet, siger Jesper Hansen.

/ritzau/