Kolding er sikre pokalmestre
Med en sikker sejr på 37-33 over Viborg HK i finalen blev Kolding pokalmestre i herrehåndbold lørdag eftermiddag.

Håndboldherrerne fra Kolding IF kan stille endnu en pokal ind i klubbens i forvejen bugnende pokalskab. Lørdag eftermiddag blev sydjyderne pokalmestre, da Viborg HK blev besejret sikkert med 37-33 i finalen.

Viborg bed ellers godt fra sig i første halvleg. Der blev fightet, flået, slidt og skudt fra begge hold i en meget intens og velspillet halvleg. De to hold fulgtes ad halvlegen igennem og kunne gå til pause helt lige 17-17.

Den hårde første halvleg tog åbenbart mest på Viborg, der ikke har helt samme bredde i truppen som Kolding. Og fra anden halvlegs start kunne Kolding lægge afstand mod et Viborg-hold, der virkede trætte. Gang på gang blev Viborgs forsvar udspillet af Koldings stærke angreb med Lasse Boesen i spidsen. 10 mål fra den skudstærke bagspiller, der skød hårdt og effektivt fra mange forskellige vinkler.

Kolding var oven på i hele anden halvleg og førte det meste af tiden med fire til fem mål. I sidste ende vandt de også med fire mål, da Bo Spellerberg scorede sidste mål i sejren på 37-33.

Et godt comeback for Kolding, der havde en lille nedtur i efterårets sidste kampe, men spillede en flot finalekamp.

Ganske kuriøst blev anden halvleg afviklet med kun en dommer, da Lars Ejby Pedersen blev skadet i første halvleg, og der ingen reservedommer var til stede.