Kokainhandel: Hells Angels-rocker anholdt
Politiets bandeenhed har anholdt fire personer for handel med narko. En af dem er medlem af HA.

I en sag om organiseret kokainhandel har politiet slået til mod det kriminelle rockermiljø og anholdt et fuldgyldigt medlem af Hells Angels.

To andre mænd - et medlem af en støtteklub til HA-rockerne samt en tredje mand, som er løsere tilknyttet - er også anholdt. Det samme gælder en ung kvinde på 23 år.

- Vi har sigtet de fire personer for handel med kokain på cirka et kilo, fortæller vicepolitiinspektør Carsten Ahrends fra politiets bandeenhed Task Force Øst til Ritzau.

- Jeg kan ikke komme nærmere ind på, hvordan vi kom på sporet af dem. Men vores mistanke blev dokumenteret, synes vi, og nu håber vi, at dommeren synes det samme, tilføjer han.

De fire personer nægter sig alle skyldige, men den ene af dem belastes dog af at have haft cirka 700 gram kokain på sig, da politiet slog til torsdag aften.

Carsten Ahrends fra Task Force Øst glæder sig over anholdelserne, der fandt sted i Nordsjælland og København og foregik "uden dramatik", lyder det.

- Vi mener at kunne bevise, at også fuldgyldige medlemmer af rockerbanderne handler med og står bag handel med kokain, fortæller vicepolitiinspektøren.

- Det er det, som vi er sat i verden for at kigge på - at fange personer i det miljø - sammen med politikredsene på Sjælland, tilføjer han.

De anholdte fremstilles fredag i grundlovsforhør ved Retten i Glostrup, hvor politiet håber, at de bliver varetægtsfængslet.

/ritzau/