Køge og Herfølge vil i samme trøje
Så er forhandlingerne mellem Køge og Herfølge om et fælles hold fra næste sæson endelig skudt igang.

De har prøvet det mange gange før, og nu prøver de igen.

Naboklubberne i Køge Kommune, boldklubberne Køge og Herfølge, vil have et fælles hold fra næste sæson. Første officielle møde fandt sted i sidste uge.

»Vi er alle meget fokuserede på, at det skal lykkes på den bedste og mest slagkraftige facon. Det er en stor opgave, vi har sat os for. Vi er kun lige begyndt, og med et grundigt stykke arbejde kan vi bygge fundamentet for et slagkraftig, ambitiøst og professionelt fodboldhold. Et fælles professionelt hold, der bygger på stolt og imponerende historie, og som kan gå en stor og glorværdig fremtid i møde,« lyder en fælles udmelding fra de to klubber.

Endnu er der dog meget lang vej før et fælles hold tager form.

»Spillested, farver og navn, det hører til i småtingsafdelingen,« siger Jørn Rasmussen fra Køge Boldklubs bestyrelse og afviser at der er noget mere konkret at melde ud om på nuværende tidspunkt.

De næste par dage går de to klubber hver til sit og kigger nærmere på nogle punkter, som blandt andet omhandler budget, nyt stadion og sportslige ambitioner for et fælles hold.

DBU?s deadline for sammenslutninger er 28. februar, hvis det fælles hold skal godkendes til start efter sommerferien, og det er planen:

»Vi vil have et fælles hold til sommer, fra sæsonen 07/08. Det er det, vi arbejder sammen om,« konstaterer Jørn Rasmussen.