Køb Mads Skjerns villa
Apotekeren i "Matador" begik selvmord i villaen, men så vidt vides har der ikke været nogen dramatik i den imposante villa, som ligger på Dronninggaards Allé i Holte, der nu er sat til salg. (Foto: (Foto: Claus Borg & Partner))
Det ikoniske Skjern'ske hjem fra "Matador" er sat på markedet – med en heftig rabat

Mads Skjern overraskede sin Ingeborg i "Matador", da han købte den store hvide villa som engang havde tilhørt apotekeren i byen.

Nu kan du også overraske din nærmeste med selvsamme villa, som ikke ligger i Korsbæk ned til fjorden, men i Holte ned til Furesøen. Den kan prale af en 10.000 m2 stor grund, egen badebro og 440 m2 bolig.

Svimlende dyr

Oven i købet er den sat hele 10 millioner kroner ned, men du skal stadig have en god forretning som både Tøjhuset og Omegnsbanken for at erhverve den. Den koster nemlig 42.5 mio. kroner.

Første gang villaen blev sat til salg var i 1942. Der kostede den 90.000 kroner, men dengang var pengene også mere værd. Det var svært at sælge den, da brændsel under Anden Verdenskrig var en mangelvare, så den sad på markedet et stykke tid. Det var familien Øvlisen og Hallas-Møller – der står bag medicingiganten Novo Nordisk – som købte den, og den har været i familiens eje lige siden.

 

via Listen To News