Knust Colding: Kasis exit er uundgåeligt
AGK's direktør har brugt både dag og nat de sidste dage på at tale med Jesper Nielsen om hans exit.

Jesper "Kasi" Nielsens afgang som bestyrelsesformand for håndboldklubben AG København er ifølge direktør Søren Colding en uundgåelig konsekvens af den mangeårige hetz, medierne har kørt.

- Det har været fem år undervejs. Det er den tid, den her hetz stået på. Men med de seneste dages tiltag har det været uundgåeligt, siger Colding med rystende stemme.

Søren Colding fortæller, at han de sidste dage har brugt både nat og dag på at tale med bestyrelsesformanden, som også sætter sin store ejerandel af klubben til salg.

- Det er svært at sætte ord på, hvis man ikke selv har været en del af det her.

- Det har været en dialog over nogle dage. Både dage og nætter har vi siddet sammen, hvor også hans familie har været med hele vejen, siger Colding og forsøger at beskrive, hvor stor en betydning bestyrelsesformanden har haft for klubben.

- Det er Jespers familie, der har bygget den her klub op. Der er selvfølgelig en masse spillere, som har været med, men det er Jesper, der har tegnet og bygget den her klub. Han har betydet rigtig, rigtig, rigtig meget, siger Søren Colding.

Selvom direktøren føler sig "dybt påvirket" af Jesper Nielsens beslutning, sigter han allerede nu på fremtiden.

- Det er et kæmpe tab for klubben. Men vi må ud i marken og se, om nogen har lyst til at være en del af AGK i fremtiden. Det er ikke særlig sjovt, men vi må kigge fremad, siger han.

I en pressemeddelelse oplyser Jesper Nielsen, at bruddet sker, da han har følt en hetz i medierne.

De seneste dage har Ekstra Bladet skrevet flere kritiske historier om AGK's økonomi.

/ritzau/