Klon Anja og Laudrup
Hvis gener er så afgørende for sportsfolk, burde vi tage og parre de bedste. Hvad med Michael Laudrup og Anja Andersen?

Hvad får man, hvis man parrer... Sådan er der mange morsomme gåder der starter. Jeg skal nok spare jer for morfar-vittighederne, men det var nøjagtigt, hvad jeg tænkte, da jeg i mandagens udgave af Nyhedsavisen kunne læse, at familien Laudrups fantastiske evner på en fodboldbane ligger i generne. Det skal vi da udnytte. Hvad med at parre Anja Andersen med Michael Laudrup? Jeg mener: De har begge to et uomtvisteligt talent indenfor hver deres sport, og deres eneste svage punkter er deres temperament. Michael har for lidt, og Anja har lidt i overkanten. Det kunne blive et perfekt match. Så kære Anja og kære Michael, snup en tur i høet for fædrelandets skyld. Sådan en manøvre er selvfølgelig ikke garanteret fejlfri, og den kvikke læser vil allerede nu tænke: Ja ja, men hvad gør vi så ved den uønskede tvilling, altså kværulanten med alt for højt løftet langemand, der ikke gider at tackle?

Hvis det bliver en dreng, kan vi jo stikke ham et norsk pas. Jeg har hørt, at Andreas Laudrup har et i overskud. Og hvis det bliver en pige... Ja så kunne vi vel for så vidt også sende hende til Norge. Vi mangler bare et pas.

Men ærlig talt, så klæder det jo ikke et selvproklameret rummeligt samfund som Danmark at sende folk til udlandet, og da slet ikke Norge, bare fordi de er besværlige. Så måske vi kunne sortere den uønskede tvilling fra. Med videnskabens hjælp må det være muligt at håndplukke lige præcis de celler, man vil bruge. Og det kunne jo også være, at der var nogle koner eller kærester, der blev vrisne, hvis Michael og Anja holdt sig til den gode gammeldags metode, selvom både utroskab og brudte parforhold hører til dagens orden i det 21. århundredes Danmark. Så Michael smut lige forbi Cryos. Det tager kun tre minutter, og de lover fuldstændig diskretion. Hvis du gør det på vej hjem fra arbejde, (hvor det så end er), behøver du heller ikke at nævne det på hjemmefronten.