Klavs Bruun udtager amputeret trup til EM-kvalkamp
Rikke Skov er ikke med, når landsholdet drager til Rusland. Foto: Scanpix/Polfoto
Klavs Bruun Jørgensen må se bort fra en række spillere, når håndboldlandsholdet ude møder Rusland i EM-kamp.

Landstræneren for kvindelandsholdet i håndbold, Klavs Bruun Jørgensen, må undvære en række profiler, når holdet 9. marts møder Rusland på udebane i en EM-kvalifikationskamp.

Louise Burgaard, Line Jørgensen og Sandra Toft er ikke blevet klar til at rejse med til Rusland, og Rikke Skov har meldt afbud til den lange rejse på grund af træthed.

Desuden har Klavs Bruun Jørgensen valgt at se bort fra fløjspiller Maria Fisker.

- Fisker har længe døjet med den ene fod og er kun lige kommet tilbage på banen. Imens hun har kæmpet lidt med fysikken, har Fie Woller gjort det rigtig godt i Midtjylland, og jeg har derfor valgt at prøve hende af på fløjen til denne samling.

- Rikke Skov har været slidt på det seneste, og vi har derfor i samråd besluttet, at hun står over turen til Rusland og møder ind i landsholdslejren, så snart vi er tilbage i Danmark, siger landstræneren i en pressemeddelelse.

Truppen ser således ud:

Målvogtere: Rikke Poulsen (Viborg HK) og Cecilie Greve (Randers HK).

Fløjspillere: Trine Østergaard (FCM Håndbold), Anne Mette Pedersen (København Håndbold), Ann Grete Nørgaard (Viborg HK) og Fie Woller (FCM Håndbold).

Stregspillere: Stine Bodholt (Team Esbjerg), Kathrine Heindahl (Randers HK) og Louise Svalastog Spellerberg (København Håndbold).

Bagspillere: Anna Sophie Okkels (SK Aarhus), Kristina Kristiansen (NFH), Mette Tranborg (SK Aarhus), Stine Jørgensen (FCM Håndbold), Anne Mette Hansen (København Håndbold), Mia Rej (København Håndbold) og Pernille Holmsgaard (København Håndbold).

/ritzau/