Kjær slår Kvist efter vanvittig afslutning
Wolfsburg vandt 1-0 over Stuttgart i en intens kamp, hvor det hele eksploderede i slutminutterne.

VfL Wolfsburg med Thomas Kahlenberg og Simon Kjær i truppen kom lørdag aften perfekt fra start i den tyske Bundesliga, da holdet vandt 1-0 i en meget vanskelig kamp i Stuttgart.

Begge danskere startede på bænken, og derfra kunne de se næsten halvanden times tæt og jævnbyrdig kamp blive klart overskygget af de sidste vanvittige minutter, hvor Stuttgart stod med sejren for fødderne, men i stedet endte med at tabe det hele på gulvet.

Stuttgart med William Kvist på den centrale midtbane fik tilkendt et straffespark ved stillingen 0-0 kun to minutter før afslutningen.

Men topangriberen Vedad Ibisevic brændte på Diego Benaglio i Wolfsburg-målet, og bosnieren missede også riposten, da han fra fem meters afstand sparkede bolden over et nærmest åbent mål.

Det nåede dog at blive endnu værre for hjemmeholdet, for da kampen gik ind i overtiden mistede Stuttgart også det ene point.

Wolfsburgs nyindkøbte hollænder, Bas Dost, stod umarkeret på et indlæg fra højre, og så headede den tidligere Heerenveen-bomber de tre point hjem til Wolfsburg.

Kvist blev hevet ud i overtiden, da Stuttgart gik på desperat jagt efter udligningen, og samtidig kom Simon Kjær på banen for at forsvare Wolfsburgs flotte sejr.

De to angribere Ibisevic og Dost vil formentlig ikke glemme kampen foreløbig, hvorimod danske Thomas Kahlenberg nok ikke husker oplevelsen ret længe. Han fik nemlig 90 minutter på bænken.

I den tidlige bundesligakamp lørdag aften vandt Eintracht Frankfurt hjemme med 2-1 over Bayer Leverkusen.

/ritzau/