Kjær overvejer at blive i Wolfsburg
Simon Kjærs forhold til sin træner er blevet så meget bedre, at en løsning på, hvor hans fremtid ligger, kan findes i Wolfsburg.
Simon Kjær leder fortsat efter en ny klub, men han åbner også op for at blive og spille i tyske Wolfsburg.

Forholdet mellem træner Felix Magath og danske Simon Kjær i tyske VfL Wolfsburg har ikke emmet af kærlighed, og landsholdsspilleren har udtrykt ønske om at komme væk.

Men en løsning er der endnu ikke fundet for danskeren, som derfor åbner op for at blive og spille for sidste sæsons indtager af sjettepladsen i Bundesligaen.

- Jeg har fået talt rigtigt godt med Magath, og vi har givet hinanden håndslag på en slags ny begyndelse, siger Simon Kjær til Ekstra Bladet.

I sidste sæson var Simon Kjær lejet ud til Roma i italienske Serie A. Han ville gerne være blevet, men Roma ønskede ikke at købe ham. Og siden har fremtiden været uvis for danskeren.

- Det har været nogle meget forvirrende uger siden sommerferien med masser af rygter om klubber, og min agent arbejder stadig på at finde en anden klub, siger Simon Kjær.

- Men hvis der ikke dukker noget interessant op, så ved jeg nu, at jeg har en reel chance for at spille mig ind som stamspiller her i Wolfsburg, ligesom jeg jo var det i forrige sæson.

Simon Kjær er ikke en del af den trup, som landstræner Morten Olsen lige nu har samlet i Odense inden onsdagens venskabskamp mod Slovakiet.