Kirurg brugte bilvoks som rynkemiddel
En overklassekirurg i Beverly Hills har fået en fængselsdom for at sprøjte bilvoks i sine celebre patienter i stedet for rynkemiddel.

»Vi er alle forfængelige i Los Angeles.«

Sådan siger et af Dr. Daniels ofre til Los Angeles Times for at forklare, hvordan en argentinsk læge kunne bedrage sine celebre patienter.

»Dr. Daniel« eller Daniel Thomas Fuente Serrano har slet ikke lov til at praktisere medicin i USA. Alligevel førte han sig i flere år frem som stjernekirurg i Beverly Hills. Her holdt han cocktailparties, hvor han sprøjtede sine patienter med »magisk europæisk silikone«, som mirakuløst skulle fjerne rynker. Men der var intet magisk over sprøjterne, som var fyldt med industriel silikone, som blandt andet bruges i bilvoks. Den havde han smuglet ind direkte fra Argentina.

Bedraget og smuglervirksomheden koster nu »Dr. Daniel« 18 måneders fængsel og hans patienter nogle ret ødelagte ansigter.

Patienterne inkluderer Lionel Richies eks-kone Nicole og Larry Kings kone Shawn. Hun har betalt over 39.000 kroner for behandlinger hos »Dr. Daniel«. For det har hun fået problemer med sin underlæbe, så hun hverken kan spise eller tale ordenligt.

Ud over at »Dr. Daniel« har fyldt industriel silikone i sine sprøjter, så har han også ignoreret samtlige medicinske forholdsregler som hygiejne og ordentligt udstyr. Ifølge rettens papirer har han siddet derhjemme i en beskidt lejlighed og gjort sprøjterne klar til patientbesøg ved sit stuebord.

Man må vist bare lide lidt mere for skønheden i den glitrende filmby.