Kinesisk stjerne venter på Wozniacki
Hvis Caroline Wozniacki vil til tops ved Rogers Cup i Montreal, kræver det sejre over Petra Kvitova og Li Na.

Caroline Wozniacki skal først forbi en tjekkisk og derefter en kinesisk mur, hvis den tidligere danske verdensetter i tennis vil vinde Rogers Cup i Montreal.

Klokken 23 dansk tid skal Wozniacki efter planen spille semifinale mod tjekken Petra Kvitova, og vinder Wozniacki den kamp, venter kineseren Li Na i finalen.

30-årige Li Na - verdens nummer 11 - er nemlig allerede klar til finalen efter at have slået tjekken Lucie Safarova i den første semifinale med 3-6, 6-3, 7-5.

22-årige Wozniacki, der er nummer otte i verden, og Li Na har mødt hinanden fire gange, og det er kineseren, som fører med 3-1 i kampe. Faktisk har Li Na vundet de tre seneste opgør, og den sidste har Wozniacki næppe glemt endnu.

Her drejer det sig om semifinalen ved grand slam-turneringen Australian Open sidste år, hvor Wozniacki brændte en matchbold og til sidst tabte i tre sæt.

Men først skal Wozniacki altså forbi den tidligere Wimbledon-mester Kvitova i semifinalen. 22-årige Kvitova, som vandt Wimbledon sidste år og i dag er nummer seks i verden, har tabt to ud af fem kampe mod Wozniacki.

Til gengæld er det danskeren, der har revanche til gode. Ved sæsonafslutningen WTA Championships sidste år vandt Kvitova 6-4, 6-2 over Wozniacki.

/ritzau/