Kim Madsen sigtet for trusler mod politiker
(Foto: Foto: Rigspolitiet/ fotograf Kim Matthai Leland)
Kim Madsen, formand for Jobcenterets Ofre, er blevet sigtet i en sag om trusler mod LA-politiker Laura Lindahl. Det overrasker den tidligere kontanthjælpsmodtager.

 

Formand for Facebook-gruppen ’Jobcenterets Ofre’, Kim Madsen, er blevet sigtet af politiet i en sag om trusler mod Liberal Alliances tidligere beskæftigelsesordfører Laura Lindahl.

Det oplyser Kim Madsen på Facebook. Han bekræfter også sigtelsen overfor A4 Nu

Sigtelsen bunder i et opslag på Facebook, som Kim Madsen lavede sidste efterår. I opslaget skriver han spørgende, om Laura Lindahl skal udstyres med et såkaldt "kællingebidsel".

Torsdag skulle han afgive forklaring til politiet, som samtidig informerede ham om, at han var sigtet.

Ifølge Kim Madsen kommer sigtelsen som en overraskelse. Han skrev facebook-kommentaren den 10. november 2018, men har ikke hørt fra politiet indtil i torsdags.

- Jeg troede, sagen var forbi. Jeg havde jo ikke hørt fra politiet i de otte måneder siden anmeldelsen. Men jeg kunne forstå på politiet, at de havde været usikre på, om de kunne køre sagen, så den skulle igennem en juridisk afdeling. Politiet arbejder åbenbart med samme tempo som resten af systemet, siger Kim Madsen til A4 Nu.

Kim Madsen forklarer, at årsagen til hans opslag var flere måneders ophidset debat mellem ham og Laura Lindahl, som dengang var Liberal Alliances beskæftigelsesordfører.

- Hun skældte mig ud på nationalt TV, og det byggede bare ovenpå flere måneders frustrationer, hvor jeg ikke følte, at hun var villig til at sætte sig i kontanthjælpsmodtagernes sted, og indgå i en reel snak om de forhold, vi mødte i vores hverdag. Det var denne frustration, der fik mig til at skrive opslaget, siger Kim Madsen.

Det var Kim Madsens indtryk, at Laura Lindahl havde trukket sin anmeldelse tilbage.

De deltog sammen i DR-programmet ’Abdel mellem fjender’, hvor planen var, at de skulle begrave stridsøksen.

- Jeg troede, vi havde sluttet fred, dengang vi var med i Abdels program. Så eftersom jeg ikke hørte noget fra myndighederne, så troede jeg, at hun havde trukket sin politianmeldelse tilbage. Derfor bliver jeg også lidt gal, nu hvor sagen kommer op igen, men hun har åbenbart ikke lagt sagen bag sig, siger han.

A4 Nu har forsøgt få en kommentar fra Laura Lindahl, men hun har ikke ønsket at kommentere sagen.


-----------------------------------------------------------------------

Hele Kim Madsens Facebook-opslag, som trussels-sagen bunder i, kan findes her:

https://www.facebook.com/kim.madsen.353/posts/10217042552646221

 

 

4A Nu
via Listen To News