Khaders eks scorer radiotjans
Bente Dalsbæk sidder foran mikrofonen parat til at tale frit fra hjertet. Foto: Billedet er taget fra Facebook
Bente Dalsbæk, som blev skilt fra Naser Khader for et år siden, er en del af et nyt, talende radioprogram på Radio24syv.

Der er blevet byttet godt rundt på styrkeforholdet mellem Naser Khader og hans ekskone Bente Dalsbæk.

Mens Naser er røget ud af Folketinget og har mistet sin ubegrænsede adgang til pressens mikrofoner, er Bente Dalsbæk blevet placeret foran en mikrofon på Radio24syv, hvor hun skal tale om alt mellem himmel og jord.

Bente Dalsbæk er nemlig en af de faste deltagere i programmet 'Iben og Mødregruppen', hvor kvinder med forskellig baggrund skal debattere og fortælle historier om alt det, der lige falder dem ind.

Programmet er bygget op omkring værten Iben Maria Zeuthen, som Radio24syv har stjålet fra DR, hvor hun blandt andet har lavet 'Ibens Harem', og en række ukendte kvinder som foredragsholderen Jutta Boysen-Møller, bloggeren Marlene Weybøll og ekspolitikeren Gunna Starck.

Naser Khader og Bente Dalsbæk blev skilt for et år siden, og om Naser har grund til at være nervøs, ved kun Bente Dalsbæk selv. Hun får i hvert fald ifølge programbeskrivelsen fri mulighed for at snakke om, hvad hun vil:

"Programmet bliver en blanding af "mund-blogging", debat, portrættering, historiefortælling, livs- og sørøverhistorier, og hvad hjertet ellers er så fuldt af, at munden løber over med det," står der på Radio24syvs hjemmeside.