Kevin Magnussen: Jeg har lagt skuffelsen bag mig
Den vragede Formel 1-kører Kevin Magnussen kalder rollen i 2015 som reserve- og testkører for "meget vigtig".

Racerkøreren Kevin Magnussen har fortsat ikke planerne for 2015 klar, men han er kommet sig over skuffelsen over at være vraget som Formel 1-kører hos McLaren-Honda. Det siger han i hvert fald.

- Selv om jeg, helt naturligt, var skuffet over ikke at blive valgt til et McLaren-Honda-sæde i 2015, har jeg lagt det bag mig. Nu er jeg fuld fokuseret på året, der kommer, siger han i en pressemeddelelse fra teamet.

Danskeren er i 2015 reserve- og testkører, mens han må se Jenson Button og Fernando Alonso køre løbene i motorsportens kongeklasse.

Men danskeren har tilsyneladende affundet sig med sin nye rolle, og han vil gøre, hvad han kan for at imponere McLaren-cheferne. Alt sammen uden tvivl i forsøget på at overbevise dem om, at han skal tilbage i en af de to Formel 1-biler næste år.

- Jeg er meget stolt af at være en del af dette hold. Min nye rolle som McLaren-Hondas test- og reservekører er meget vigtig og medfører et stort ansvar.

- Og jeg er fast besluttet på at vise mine evner og vise, hvad jeg kan. Ikke kun på banen, men også bag scenen - i simulatoren og ved at analysere data og give værdifuld feedback til ingeniørerne, siger Magnussen.

Danskeren lægger ikke skjul på, hvad hans mål er.

- Mit mål er selvfølgelig at komme tilbage i et Formel 1-sæde så hurtigt som muligt, siger han.

Magnussen står foran et 2015 uden garanti for tid på asfalten. Ifølge danskerens manager, Dorte Riis Madsen, er der to løbsserier i spil i år for danskeren.

- Der er to muligheder, som jeg ikke kan ytre mig mere om lige nu. Hvis de to ting ikke bliver til noget, så er situationen den, at han så umiddelbart ikke kører noget i 2015, sagde hun tidligere på ugen til Ritzau.

/ritzau/