Kendt smørbror skal giftes på lørdag
Her ses de to Price-brødre i aktion - men når man er så kendt for at lave mad, hvem laver så bryllupsmiddagen? Foto: DR
Mon tv-kokken Adam Price kender 'opskriften' på et lykkeligt ægteskab? Smørelskeren skal giftes lørdag i Frederiksberg Kirke.

Tv-kok, restauratør og manuskriptforfatter Adam Price kender opskriften på et godt tv-program. Det har han vist sammen med broderen James i programmet 'Spise med Price'.

Nu skal den succesrige gourmet også bevise, at han kender opskriften på evig kærlighed. Han og kæresten, Mischa Jemer, har i hvert fald booket Frederiksberg Kirke på lørdag, skriver BT.

Og den kommende Price-kone glæder sig stort til at gå op af trapperne.

- Det bliver fantastisk. Vi glæder os begge helt vildt. Ikke mindst til at fejre dagen med familie og gode venner, siger Mischa Jemer til avisen.

Hun fortæller videre, at den efterfølgende fest er nøje planlagt af den erfarne tv-kok.

- Når brylluppet er ovre, fester vi på restauranten i Tivoli, siger Mischa Jemer, der her mener den restaurant, som Adam Price ejer sammen med storebror James.

Selvom brødrene elsker at trylle i køkkenet, er dagen dog helliget festen - og derfor skal gæsterne ikke forvente at se feinsmækker-brødrene skovle smør i gryderne.

- Det slipper de trods alt fra. Det er gode folk, som vi kender, der laver maden, så det skal helt sikkert nok blive dejligt, fortæller en spændt Mischa Jemer.