Kendt skuespiller: Min søster er side 9-pige

To gange har Nikolaj Coster-Waldaus søster vist sine fordele i Ekstra Bladet, afslørede skuespilleren i underholdning-show.
Nikolaj Coster-Waldau ses her til premieren på filmen Oblivion, hvor han spiller sammen med Tom Cruise.
Nikolaj Coster-Waldau ses her til premieren på filmen Oblivion, hvor han spiller sammen med Tom Cruise. Foto: Todd Williamson / POLFOTO

Som skuespiller har han selv vist sin afklædte krop frem i film og tv-serier.

Tilmeld dig gratis vores nyhedsbrev for flere nyheder.

Men også inden for skuespilleren Nikolaj Coster-Waldaus egen families rækker har der været en tendens til at vise sig frem for andre uden så meget tøj på kroppen.

Nærmere betegnet afslørede den danske Hollywood-stjerne selv, at hans storesøster Dorte Coster-Waldau to gange har optrådt som side 9-pige i Ekstra Bladet.

Afsløringen faldt fredag aften, da han fik et kærligt gensyn med familie og venner i DR-underholdningsprogrammet 'Her er dit liv'.

- Hun (Dorte, red.) flyttede hjemmefra, da hun var 16 år, samtidig med at hun kom på side 9 i Ekstra Bladet - det skulle lige nævnes, bemærkede den afslappede stjerne, hvilket resulterede i et kæmpe grin fra søsteren.

- Det er jo super fedt, når man er dreng ude på landet. Og så gjorde du det en gang til et par år efter, lød det videre i en munter tone fra Nikolaj Coster-Waldau.

Det i dag komiske minde fra stjernes ungdomsår fik også moren, Hanne Søborg Coster, og den anden storesøster, Rikke Coster, der begge sad med i tv-sofaen, til at skraldgrine.

Nikolaj Coster-Waldau er vokset op i Tybjerg på Sydsjælland i 70'erne og 80'erne. Et sogn, der huser færre end 1.000 indbyggere.

Siden 2011 har han haft en af hovedrollerne i succes-serien Game of Thrones, hvor han spiller Jamie Lannister. Han medvirker desuden i science fiction-filmen Oblivion.

Kilde: DR

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.