Kendt rigmand fra tv-program: Måtte slå min far i gulvet

Som barn svor Jesper Buch, at han kunne gøre det bedre end sin alkoholiske far.
Jesper Buch skabte sin formue for at vise hele verden, at han ikke ville fejle som sin far.
Jesper Buch skabte sin formue for at vise hele verden, at han ikke ville fejle som sin far. Foto: Morten Germund/Ritzau Scanpix (arkiv)

Rigmanden, iværksætteren og grundlæggeren af internet-successen Just Eat, Jesper Buch, måtte i bogstaveligste forstand tage sagen i egen hånd, da hans far truede ham med en kniv.

Jesper Buch slog ganske simpelt faren i gulvet. Det fortæller han i et interview med Berlingske.

Som 21-årig håbede Jesper Buch, at et partnerskab om at forpagte kroen Lanternen i Blokhus kunne få hans alkoholiske far til, at stille flasken på hylden.

Men i stedet for at stoppe misbruget endte det med knivtruslen.

- Der var ingen ondskab i ham, bare en satans sygdom, der fik ham til at smadre livet igen og igen. En stor del af grunden til, at jeg er her i dag, er, at jeg så det, jeg så i min barndom, som fik mig til at sværge, at jeg fandeme skulle gøre det bedre, siger den nu 42-årige Jesper Buch til Berlingske, og tilføjer, at farens misbrug ikke har mærket ham psykisk.

Da Jesper Buch i 2011 solgte sine sidste aktier i Just Eat fik han et trecifret millionbeløb. I dag anslås værdien af Just Eat til at være 55 milliarder kroner, skriver BT.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.