Kendt komiker single igen: Det her går altid galt
- Nogle gange er det fornuftigt, siger Andreas Bo Pedersen om bruddet. Foto: Ida Marie Odgaard / Ritzau Scanpix (arkivfoto)
Andreas Bo Pedersen er blevet single igen.

Den 51-årige komiker fortæller til Se og Hør, at han ikke længere er sammen med den kvinde, som han mødte tilbage i efteråret.

- Vi var ikke kærester længe. Vi var kærester i et halvt år. Nogle gange er det fornuftigt, siger han til det kulørte ugeblad om det forliste forhold til kvinden, der er ukendt i offentligheden.

Andreas Bo Pedersen har tidligere dannet par med den kendte blogger og tidligere 'Paradise Hotel'-deltager Mascha Vang, og nu er han altså atter ledig på singlemarkedet.

Andreas Bo Pedersen forklarer til Se og Hør, at han døjer med én særlig udfordring i kampen om at få kærlighedslivet til at fungere:

At date en kendt person er noget, der kan virke tiltrækkende i starten, men der er også en bagside ved at være kæreste med en kendis, da man som komiker og skuespiller har travlt på de skrå brædder, forklarer Andreas Bo Pedersen til Se og Hør.

- Men jeg kan også godt forstå dem, når vi har været kærester i to, tre eller 13 år, og jeg så siger: 'Nu er klokken seks, og nu kører jeg igen', og 'jeg ved godt, at din bedste veninde fylder 30 i overmorgen - 40 eller 50 bliver det så nu - men jeg kan stadigvæk ikke komme med, fordi jeg har et engagement i Cirkusrevyen', og der siger man altså ja til fire måneder, og jeg kan ikke bare tage fri, siger han til Se og Hør.