Kendt komiker med i Vild med dans
Tommy Kenter kan godt lægge den useriøse del af sin personlighed på hylden og finde den superkoncentrerede del frem. Komikeren er nemlig årets første deltager i 'Vild med dans'. Foto: PR
Årets første 'Vild med dans'-deltager ser sig selv som 'underdog', men vil give de andre deltagere kamp til stregen.

Han har selv siddet foran skærmen og drømt sig ind i tangotrin og pirouetter, men nu er det slut med at dovne den på sofaen. 61-årige Tommy Kenter skal nemlig være med i 'Vild med dans'.

"Jeg ser altid 'Vild med dans', og jeg elsker det. Det er vanvittigt underholdende, og dans er den mest inciterende måde, man kan bevæge sig på. Det vil jeg rigtig gerne lære," siger konkurrencens første deltager til Billed Bladet.

Tommy Kenter har ikke særlig meget danseerfaring, men er ifølge eget udsagn en standarddanser. Han vil umiddelbart ende i den ældre del af deltagerlisten, men det afskrækker ikke komikeren.

"Det kan godt være, jeg er udset til at være ham den gamle, der ryger ud først, men så let slipper de ikke," siger han til bladet.

"Jeg glæder mig allermest til at lære den klassiske tango. Det er den smukkeste af dem alle. Jeg glæder mig til at lære at give slip og få så mange følelser indenfor et stramt regelsæt," fortsætter den begejstrede mand, der endnu ikke må afsløre, hvem han har fået som dansepartner.

Konkurrencen er i år udvidet fra 10 til 12 par, så Kenter kan godt indstille sig på hård konkurrence.

Første program sendes den 1. september.

Billed Bladet.