Kendt forsvarsadvokat på 72: Derfor arbejder jeg stadig
- Det er usædvanligt, at en advokat fortsætter så længe. Men jeg kan jo lide mit arbejde, siger den kendte forsvarsadvokat. SCANPIX arkiv
Merethe Stagetorn er ikke i tvivl om, hvad hun vil lave, når det bliver tid til pension.

De fleste har været på pension i nogle år, når de fylder 72 år. Men Merethe Stagetorn, der er forsvarsadvokat i København og som netop er 72 år, arbejder stadig.

Hun indrømmer dog, at hun går og overvejer, hvornår det er tid til at trække sig tilbage.

’Jeg går og kæmper med det. Det er usædvanligt, at en advokat fortsætter så længe. Men jeg kan jo lide mit arbejde. Og jeg får stadigvæk mange henvendelser, også mange, jeg siger nej til,’ forklarer hun til tillægget SUND, der udkommer med SØNDAG.

Mette Blomsterberg vil hellere have en mand, der klapper hende bagi i stedet for at rense tagrender. Læs hvorfor på Søndag.dk.

Vil gå mere i teatret

Merethe Stagetorn er slet ikke i tvivl om, hvad hun skal bruge sin tid på, når hun på et tidspunkt vælger at stoppe på arbejdsmarkedet.

’Ja, det ved jeg. Jeg vil gå mere i teatret og se nogle flere mennesker. Og måske vil jeg både løbe og svømme og endda også cykle samme dag,’ siger den aktive forsvarsadvokat.

Ved siden af sit arbejde går Merethe Stagetorn hver morgen kl. 6 en tur med sin datter, og så cykler hun til alt samt svømmer og dyrker callanetics.

Man skal ikke gå i stå, fordi man fylder 50, siger Anne-Mette Rasmussen. Læs på Søndag.dk, hvordan hun holder sig i gang.

Af redaktionen, SØNDAG, Aller Media