Kendt DR-vært stopper efter 16 år: Takker nej til ny sæson
Ejendomsmægler Jesper Nielsen har i en årrække været at finde på fjernsynsskærmen, men nu skriver han på nettet, at det snart at slut med at lave fjernsyn for DR1. Foto. Niels Ahlmann Olesen / Ritzau Scanpix
Jesper Nielsen har gættet huspriser og skabt nyt liv til usælgelige huse på DR1, men nu er det snart slut.

Ejendomsmægler Jesper Nielsen er blevet et kendt ansigt på DR1, hvor han startede med at gætte huspriser i 'Hammerslag', men siden har indtaget værtsrollen i 'I hus til halsen'.

Men nu er det snart slut med at opleve den karismatiske ejendommægler på landsdækkende tv.

Sådan lyder budskabet fra Jesper Nielsen på Instagram.

- Efter 16 fantastiske år på DR1 med 'Hammerslag' og 'I hus til halsen' har jeg valgt at sige nej tak til endnu en sæson af 'I hus til halsen', skriver Jesper Nielsen på det sociale medie.

Programmerne 'I hus til halsen' handler om, at Jesper Nielsen hjælper danskere med at for solgt deres huse, men optagelserne tager så lang tid, at han nu har valgt at takke nej til endnu en sæson.

- Optagelserne har taget omtrent fire måneder om året de seneste seks år og dermed naturligt belastet min hustru og mine tre skønne børn, uagtet jeg har haft fuldt støtte fra alle sammen hele vejen, forklarer Jesper Nielsen.

Det var som en del af Hold Øst i 'Hammerslag', at han fik sit store gennembrud på landsdækkende tv, og han forkalrer på Instagram, at han forlader kanalen i god ro og orden.

- Jeg ønsker DR1, Nordisk Film Tv og alle mine skønne kollegaer på 'I hus til halsen' go’ vind fremover, mon ikke vi ses lige pludselig, afsluttes opdateringen fra ejendomsmægleren med det høje hår.

via Listen To News